CULTURĂIMPORTANT

Directori de nota 10 la instituțiile de cultură din Sibiu

Consiliul Județean Sibiu a evaluat, în această perioadă, directorii instituțiilor de cultură din subordinea instituției. Conform rezultatelor postate pe pagina oficială a CJ Sibiu, patru dintre ei sunt de nota 10.

Managerii de 10 sunt: Alina Vintilă, directorul Școlii Populare de Arte și Meserii “Ilie Micu” Sibiu, Silvia Macrea, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale “Cindrelul – Junii” Sibiu, Ciprian Ștefan, directorul CNM ASTRA și Silviu Borș, directorul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.
În ceea ce privește activitatea Filarmonicii de Stat Sibiu, raportul privind evaluarea directorului Cristian Lupeș nu a fost făcut public.
Singurul dintre directori care nu a obținut 10 este dirijorul Cristian Lupeș, care conduce Filarmonica de Stat Sibiu, contestația acestuia fiind menționată pe CJ Sibiu.
“În urma analizării contestației depuse de domnul Cristian Călin Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu, referitoare la evaluarea managementului pentru Filarmonica de Stat Sibiu, înregistrată la Consiliul Județean Sibiu, aceasta a fost admisă de comisia de soluționare a contestațiilor, urmând a se relua procedura de evaluare”, se arată pe site-ul CJ Sibiu.

 

FOTO: Facebook

 

 

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close