Fetiță de 13 ani, găsită spânzurată în Cisnădie

Tragedie în Cisnădie! O fetiță de numai 13 ani a fost găsită, joi seara, spânzurată.

La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu.
„SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la o solicitare în Cisnădie, unde, din primele informații, o fetiță de 13 ani ar fi fost găsită spanzurata. La sosirea echipajului, a fost găsită, într-adevăr, fata decedată”, au precizat reprezentanții SAJ Sibiu.
Din păcate, echipajul SAJ nu a mai putut-o salva pe fetiță.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-a declanșat o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul fetei. Potrivit IPJ Sibiu, fetița a fost găsită de fratele său, în vârstă de nouă ani.

„În această seară, în jurul orei 19,40, prin apel 112, un bărbat a solicitat intervenția echipajelor medicale și a polițiștilor întrucât suspecta faptul că fiica sa ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care domicilia, în orașul Cisnădie. Bărbatul fusese anunțat de către celălalt copil, un băiat în vârstă de 9 ani, că, după ce s-a întors acasă, ar fi găsit-o pe sora sa inconștientă. Din păcate, la fața locului, medicii și polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, echipajul medical pronunțând decesul fetiței”, a transmis și Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

1 Comment
  • DEPRESILE SCOLI ONLINE…
    INFLUENTA INTERNETULUI…
    Asta o sa creasca in COLONIE NU Alocatile sau Pensile ca doar asa raman PARLAMENTARI de la Primar la Sef de Colonie cu SPECIALELE ca te rezolva MORT cu TESTELE FALSE COVID …
    Stai in casa si crede GUVERNUL ca doar NU STI CE ARE COPILUL TAU IN SUFLETUL LUI…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.