Adrian Bibu, administratorul județului Sibiu, a fost externat după 11 zile de tratament pentru COVID: „Vă rog să aveți încredere în medicii noștri!”

Adrian Bibu, administratorul județului Sibiu și fost candidat PNL la Primăria Sibiu, a fost externat, astăzi, după 11 zile de internare la SCJU Sibiu, din cauza COVID-19.

Bibu a fost infectat cu noul coronavirus, iar acum 11 zile a fost internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.
Acesta a transmis pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care își arată recunoștința față de personalul medical.

„Astăzi, după 11 zile în Spitalul Județean am ajuns acasă, unde voi continua tratamentul pentru COVID. M-am gândit mult dacă și cum să scriu despre aceste zile, mai exact despre recunoștința față de cadrele medicale (medici, asistente, infirmiere) care m-au îngrijit. De la medicii din Urgență, care mi-au explicat exact ce se întâmplă, atât mie cât și celorlalți pacienți, până la echipa doamnei doctor Bârluțiu care au arătat față de noi toți o răbdare și o bunăvoință extraordinare. Mă înclin în fața acestor oameni care duc greul acestei pandemii de un an de zile și care au rămas niște profesioniști, și mai presus de toate, niște oameni de omenie. Vă rog să aveți încredere în medicii noștri, să mergeți la spital dacă nu vă simțiți bine și să vă protejați mai bine decât am făcut-o eu. Numai bine tuturor!”, a scris Adrian Bibu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.