Sibiul scapă de restricții: nu mai intrăm în casă la ora 20, putem merge la magazin până seara, se redeschid sălile de sport

Municipiul Sibiu scapă de restricțiile de weekend. Orașul are o incidență mai mică de 3.5/ mia de locuitori, ceea ce înseamnă că, de astăzi, sunt ridicate restricțiile privind circulația și închiderea magazinelor în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Dacă până acum trebuia să fim în casă, în aceste zile, la ora 20, de astăzi putem întârzia în oraș încă două ore, adică până la 22.
De asemenea, magazinele și terasele pot reveni la program normal, pentru că nu se vor mai închide la ora 18.
Tot începând de astăzi, se redeschid și sălile de sport.
„Având în vedere că astăzi, 25.04.2021 rata de incidență înregistrată la nivelul Municipiului Sibiu este de 3.29/1000 de locuitori, începând de astăzi nu se mai aplică măsurile de prevenire și combatere a răspândirii virusului SARS CoV-2 aplicate pentru depășirea pragului de incidență de 4/1000 de locuitori. Începând de astăzi rămân în vigoare doar măsurile aferente pragului de incidență de peste 3/1000 de locuitori. Acestea pot fi consultarea în Hotărârea nr. 37 a CJSU Sibiu”, a explicat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

1 Comment
  • Oare nu mă lasă Universul sa devin Atotputernică sa iau măreții mei specialiști sa ii omor?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.