ANUNȚURI PUBLICE

Un biciclist a lovit o fetiță de doi ani și și-a continuat drumul prin centrul Sibiului. L-ați văzut?

Un biciclist a lovit o fetiță de doi ani și a plecat de la locul incidentului. Fetița a ajuns la spital, iar acum tânărul este căutat de polițiști.

“Vă solicităm sprijinul în vederea identificării și depistării persoanei din imagine, un biciclist care, azi, 8 mai, în jurul orei 18,11, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, zonă pietonală, spre Piața Mare, a acroșat o fetiță în vârstă de 2 ani, continuându-și deplasarea fără să oprească la locul accidentului.
Fetița, însoțită de părinți, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a explicat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Conform imaginilor surprinse, în momentul producerii evenimentului, bărbatul era îmbrăcat în pantaloni blue – jeans de culoare închisă, un hanorac negru și purta pe spate o borsetă de dimensiuni reduse, de culoare mov. Bicicleta condusă are neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze de îndată Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu, telefon 0269/208211.

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close