SPORT

Primul meci de fotbal cu spectatori. FC Hermannstadt joacă cu CS Mioveni

Iubitorii de fotbal își pot da reîntâlnire miercuri, 2 iunie, pe Stadionul Gaz Metan Mediaș. Aici, de la ora 19, se va disputa meciul dintre FC Hermannstadt și CS Mioveni.
“După un an plin de încercări, ne vedem iar pe stadion! Suntem mult mai atenți, mai responsabili și dornici să demonstrăm asta la un meci ce poate face diferența! Vom da totul în teren, dar și voi în tribune. Avem nevoie de sprijinul vostru pe stadion, dar mai ales de promisiunea că veți respecta regulamentul și normele sanitare pentru combaterea răspândirii viruslui SARS-CoV-2. Un bliet cumpărat la meciul retur de baraj înseamnă un pas în plus spre normalitate”, au precizat oficialii FC Hermannstadt.
Conform acestora, vor fi puse la vânzare 1.950 de bilete pe site-ul bilete.ro, la Hotelul Apollo din Sibiu și la Stadionul Gaz Metan Mediaș. Prețul unui bilet va fi 10 lei.
De asemenea, bilete se găsesc și AICI.
În ziua meciului, o echipă de doctori de la Spitalul Orășenesc Mediaș, va efectua teste rapide (antigen) la poarta de acces de la Tribuna 2 a Stadionului Gaz Metan Mediaș, începând cu ora 17:30. Prețul unui astfel de test va fi 30 de lei. Aceste testări vor fi făcute exclusiv pentru cei care vor să asiste la meci pe stadion, iar ele vor fi sistate la ora începerii meciului.
“Recomandăm ca sosirea la stadion să fie făcută cu două ore înainte de startul partidei, precum și respectarea marcajelor de distanțare de siguranță, de 1,5 metri În tribune, pe fiecare rând, un scaun ocupat trebuie să fie urmat de 3 scaune libere, iar spectatorii din tribune au obligația să nu părăsească locul alocat pe toată durata meciului. Accesul în arenă este permis doar cu genți mai mici sau egale cu o foaie de hârtie A4, iar accesul cu mâncare sau băutură este interzis”, mai arată FC Hermannstadt.

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close