ANUNȚURI PUBLICESIBIU

Un bărbat care a furat un telefon mobil, căutat de polițiști. Îl cunoașteți?

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni furt, faptă comisă pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu.

“La data de 6 mai a.c., o femeie a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 13:40, în timp ce se afla pe bulevard Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un bărbat i-ar fi sustras din mână telefonul mobil”, arată Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt. Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate într-un mijloc de transport în comun surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei.
Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.
Cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugați să contacteze telefonic Secția nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, pe numărul de telefon 0269/212260.

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close