ACTUALITATEDIN JUDEȚ

Exatlon s-a mutat, weekendul trecut, în Șura Mare

Exatlon s-a mutat în Șura Mare. Weekendul trecut, a avut loc o ediție specială, dedicată celor mici, dornici să descopere o parte din experiența concurenților cunoscutei emisiuni. Evenimentul a făcut parte din agenda primei ediții a Festivalului Copiilor.

Aproximativ 80 de copii din Șura Mare și Hamba au acceptat provocarea de a se întrece pentru trofeul Exatlon. Aceștia au format echipe și s-au întrecut pe un traseu special amenajat. Mare le-a fost bucuria când au ajuns la finalul competiției, unii dintre ei fiind premiați pentru performanțe.
Marii câștigători ai Premiului I au fost Vikingii, urmați pe podium de echipele de Vulturi și Rachete.

Plimbări cu poneiul și bunătăți

Cei care au participat la Festivalul Copiilor au avut parte și de alte mici surprize din partea organizatorilor, printre care plimbări cu poneiul, popcorn și vată pe băț.
De asemenea, voluntarii evenimentului le-au fost alături prichindeilor și i-au răsfățat cu picturi pe față.
„Din punctul meu de vedere, probele nu au fost grele, lucru confirmat și de către copiii care au concurat. Cine nu s-a înscris la concursul Exatlon (partea grea, să spunem, a Festivalului Copiilor) a putut participa la activități precum șotron, săritul cu coarda, pinata, mini- fotbal, picturi pe față, picturi figurine din ipsos. Sperăm ca în viitor să iasă mult mai bine, să avem mult mai mulți participanți și mult mai multe probe”, a declarat Cosmin Diaconescu, unul dintre organizatorii evenimentului.
„Le urez tuturor copiilor “La mulți ani!”. A fost prima ediție a Festivalului Copiilor în Șura Mare și sperăm ca acest eveniment să devină tot mai cunoscut. Mă bucur să văd efectul pe care l-a avut în comunitatea noastră și sperăm ca și alți copii să se alăture”, a conchis Ionuț Maier, primarul comunei Șura Mare.

 

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close