EDUCATIE

Studenții ULBS și AFT sărbătoresc finalul anului în Piața Mare

Studenții Universității “Lucian Blaga” din Sibiu și ai Academiei Forțelor Terestre revin în Piața Mare, sărbătorind, împreună, finalul anului universitar.

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu împreună cu Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu și în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu, organizează joi, 10 iunie, de la ora 14, în Piața Mare, festivitatea de închidere a anului universitar 2020/2021.

Cele două instituții de învățământ superior celebrează alături de o parte dintre absolvenți, cadre didactice și invitați încheierea unui an atipic, care a stat sub semnul pandemiei, al restricțiilor, al distanțării sociale.

“Această ceremonie marchează încheierea unei etape importante din viața absolvenților noștri, iar faptul că este posibilă oficierea ei reprezintă un pas în revenirea la normalitatea de dinaintea pandemiei. Participanții înscriși la eveniment sunt rugați să poarte mască de protecție pe tot parcursul acțiunii și să se deplaseze către și dinspre Piața Mare respectând normele legale în vigoare”, arată reprezentanții ULBS.

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close