POLITICĂ

Cîțu, după vizita la Sibiu: “Pe scurt: reforme, investiții, predictibilitate. Este singurul mod prin care putem dezvolta România!”

Florin Cîțu a avut ieri mai multe întâlniri de lucru la Sibiu. Premierul României a precizat că invitația de a vizita Sibiul a venit din partea Ralucăi Turcan.

“Mereu îmi face o mare plăcere să vin la Sibiu. Am mers astăzi la invitația colegei mele, Raluca Turcan. M-am întâlnit cu reprezentanții Clubului Economic German, cu principalii angajatori din Sibiu și mă bucur că sunt încrezători în acest Guvern. Așa cum arată un raport recent, încrederea managerilor în perspectivele de creştere a economiei a atins un nivel record în ultimul deceniu: este de trei ori mai mare procentul celor optimişti decât anul trecut. Asta arată că măsurile noastre sunt bune. Țin foarte mult la predictibilitate pentru că știu că ea este esențială pentru mediul de afaceri. Ca prim-ministru, mă angajez să luam cele mai bune măsuri, astfel încât investițiile să crească. La fel, și reformele promise, pe care acest Guvern se angajează să le ducă la capăt. M-am bucurat să văd că oamenii de afaceri din Sibiu au încredere în mine, mi-au spus că pot discuta cu un premier care vorbește economie și le înțelege nevoile. Sibiul este un veritabil centru economic și trebuie sa felicit trei doamne care au făcut mult pentru acest județ: Raluca Turcan, ministru al muncii și parlamentar de Sibiu cu cinci mandate, Daniela Cîmpean, președintele CJ Sibiu, și Astrid Fodor, primarul Sibiului”, a scris Cîțu pe Facebook, în urma vizitei la Sibiu.
Tot ieri, premierul a vizitat Spitalul Județean de Urgență Sibiu. “E clar că este esențial pentru sănătatea românilor să facem ce nu s-a facut în ultimii 30 de ani. Vom construi spitale noi, e nevoie de spitale în toată România. Și aici fondurile din PNRR sunt vitale. Pe scurt: reforme, investiții, predictibilitate. Este singurul mod prin care putem dezvolta România! Dar pentru toate, campania de vaccinare este vitală: și este nevoie de o implicare mai mare a cultelor religioase și a medicilor de familie. De aceea m-am întâlnit astăzi cu reprezentați ai cultelor religioase din Sibiu. Dacă se poate în Sibiu, se poate în toată țara!”, a mai spus Cîțu.

 

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close