ACTUALITATEDIN JUDEȚ

Criminalul sibianului ucis în propria casă, găsit de polițiști în Vărd

Cel care l-a ucis pe bărbatul de 53 de ani de pe strada Lutului din municipiului Sibiu a fost identificat. Potrivit polițiștilor, este vorba despre un bărbat de 38 de ani, care a fost depistat pe raza localității Vărd din comuna Chirpăr.

“Datorită investigațiilor operative desfășurate, principalul suspect de comiterea infracțiunii de omor săvârșită în cursul zilei de ieri, în municipiul Sibiu a fost identificat și prins în cursul acestei seri de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Agnita și ai Secției de Poliție Rurală Agnita din I.P.J. Sibiu”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.
Conform acestora, este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Sibiu. Acesta a fost depistat pe raza localității Vărd, comuna Chirpăr, iar în prezent este condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea audierii de către procurorul de caz și continuării cercetărilor.
Cadavrul unui bărbat în vârstă de 53 de ani a fost găsit în propria locuință. Conform procurorilor, moartea sa ar fi fost violentă. Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a sesizat din oficiu în acest caz.
“La data de 17.06.2021, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a sesizat din oficiu cu privire la decesul unei persoane de sex masculin în vârstă de 53 ani , al cărei cadavru a fost găsit în propria locuinţă şi care prezenta multiple urme de agresiune la nivelul corpului. În prezent, se efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorului, sub aspectul infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin.1 C.penal”, a precizat procuror șef secția Mihaela Ruginosu, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului.
Potrivit fişei de constatări preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sibiu, moartea a fost violentă şi s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic consecutiv unui politraumatism cu multiple plăgi (la nivelul capului, toracelui şi membrelor), hematoame extinse (la nivelul capului, trunchiului şi membrelor) şi fracturi osoase (claviculă stângă, stern şi coaste).

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close