ACTUALITATEDIN JUDEȚ

Protest cu iz de bătaie de joc, pe DN1, la Veștem

Cei care au avut ghinionul să se afle pe DN1, în zona Veștem, vineri după-amiază, au avut parte de o surpriză neplăcută, petrecând mult timp într-o coloană care se mișca cu viteza melcului. Nu este vorba de lucrări tipic românești, ci despre un protest al transportatorilor supărați că o parte din venituri le vor fi impozitate. Întrucât câteva mașini ale unor transportatori au ales să se deplaseze cu viteză redusă, traficul în zonă a fost paralizat, spre disperarea celor care ar fi trebuit să ajungă la destinație într-un timp rezonabil.

“E pur și simplu strigător la cer, bătaie de joc ceea ce fac acești oameni! Dacă vor să protesteze, să meargă în fața Ministerului de Finanțe, nu să își bată joc de noi, cei care nu avem nicio vină! E un protest care contravine, în primul rând, bunului simț și cred că și legii. E absurd să sufere niște oameni nevinovați, pentru că unii se comportă pe drumul public ca pe o propritate privată”, ne-a spus Radu, unul dintre șoferii care au așteptat aproximativ o oră pentru a parcurge câțiva kilometri pe DN1.
Conform IPJ Sibiu, protestul s-a desfășurat între orele 14-17, iar traficul rutier pe sectorul de drum cuprins între E68/DN1 – E81/DN7, mai precis ieșirea din municipiul Sibiu – PC Veștem, pe ambele sensuri de deplasare, a fost afectat.
“Efectivele de poliție rutieră planificate în serviciu au desfășurat activități pe două paliere: cel de asigurare a fluenței traficului rutier, iar al doilea de impunere a respectării normelor rutiere”, au precizat reprezentanții IPJ Sibiu.

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close