Intrare în Muzeul din Dumbrava Sibiului de pe Calea Poplăcii? Ciprian Ștefan lansează provocarea

În zilele de sărbătoare și în cele în care Muzeul ASTRA are în program evenimente culturale, aglomerația în instituția din Dumbrava Sibiului este la ordinea zilei.

De exemplu, și în acest weekend prelungit, datorat Rusaliilor, s-au format cozi interminabile la intrarea în Muzeul în Aer Liber, din Pădurea Dumbrava.
Ciprian Ștefan, managerul Complexului Național Muzeal ASTRA, a lansat o provocare ce ar putea servi drept o soluție binevenită pentru sibienii și turiștii dornici să participe la activitățile instituției ori să viziteze gospodăriile fără să trebuiască să mai stea la coadă în trafic ori să mai caute zeci de minute în șir locuri de parcare.
„Petiție pentru o nouă intrare, la Muzeul ASTRA, din Calea Poplăcii!?”, a scris Ciprian Ștefan pe pagina personală de Facebook.
Inițiativa a fost apreciată de zeci de internauți. „Petiție să fie!”, „Absolut necesară” și „Da. Petiție pentru mai multe căi de acces și parcări!” sunt doar câteva dintre comentariile utilizatorilor online.

Conform reprezentanților Muzeului ASTRA, în perioada 18 – 20 iunie Muzeul din Dumbrava Sibiului a înregistrat 6.086 de vizitatori. În acest interval, aici au avut loc „Zilele Europene ale Arheologiei” – 18-20 iunie – și „Joc și bucate oltenești”, în 19 iunie, un eveniment aflat la prima ediție.

Ciprian Stefan
Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.