DIN JUDEȚ

VIDEO| Fiica Regelui Mihai, la slujba de Rusalii din Cisnădioara

Alteța Sa Principesa Sofia a României, cea de-a patra fiică a Regelui Mihai al României și a Reginei Ana, a participat la slujba din a doua zi de Rusalii la Biserica din Cisnădioara.

Alături de Alteța Sa s-a aflat Arhiducesa Gabriela de Habsburg, nepoata împăratului Carol, ultimul împărat al Austriei și fiica lui Otto von Habsburg, ultimul prinț al coroanei austriece. Cunoscut și apreciat artist plastic, Arhiducesa se află în Sibiu cu ocazia expoziției pe care o organizează împreună cu Kunsthaus 7B Cisnădioara.
“Sărbătoarea Sfintei Treimi astăzi la Cisnădioara! În prezența copleșitoare și plină de emoție a Alteței Sale Principesa Sofia a României împreună cu Arhiducesa Gabriela de Habsburg!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Parohiei Ortodoxe Cisnădioara-Sibiu.
Vineri, Arhiducesa a vizitat Primăria Sibiu, prilej cu care primarul Astrid Fodor i-a recomandat să revadă orașul de pe Cibin și în perioada Festivalului Internațional de Teatru.
„Arhiducesa Gabriela von Habsburg vizitează pentru prima dată Sibiul și este foarte încântată de oraș, de locuri, de atmosferă și de oamenii calzi pe care i-a întâlnit. Pentru că mi-a povestit că în fiecare an alege împreună cu familia extinsă să viziteze și să cunoască o locație deosebită, am transmis Arhiducesei invitația de a cunoaște Sibiul într-o viitoare călătorie și i-am sugerat să aleagă ca moment perioada în care se desfășoară în Sibiu Festivalul Internațional de Teatru, pentru a simți ambianța unică pe care o creează acest eveniment”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

 

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close