CULTURĂ

Ziua Iei, sărbătorită pe două roți la Sibiu

Weekendul viitor, îmbrăcăm ia, ne luăm bicicleta și coșul de picnic și pedalăm până în Piața Mică. Aici, avem întâlnire cu alți iubitori ai cămășii tradiționale. Sâmbătă, 26 iunie, de la ora 15.30, în centrul orașului debutează o nouă ediție a “Biciclete Cochete pedalează în IE la Ziua IEI Sibiu”, un eveniment inițiat de comunitatea online “La Blouse Roumaine” încă din anul 2013.

Din 2014, Muzeul ASTRA s-a alăturat acestei inițiative. De atunci, în fiecare an, Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului devine spațiul de celebrare a Zilei Universale a Iei, aici adunându-se o întreagă comunitate: de la meșteri populari la designeri, artiști sau Biciclete Cochete.
Ziua Iei este sărbătorită în fiecare an în 24 iunie, iar în 26 și 27 iunie sunt pregătite fel de fel de evenimente în Muzeul ASTRA pentru a o celebra.
Sâmbătă, de la ora 15.30, sibienii și nu numai își dau întâlnire în Piața Mică, în fața Casei Artelor, pentru a porni, împreună, pedalând, până în Muzeul din Dumbrava Sibiului. Aici, de la ora 17, sunt așteptați cu gogoși, un târg de țară, picnic și concerte.
Conform organizatorilor, plecarea din Piața Mică se va face în grupuri de maximum zece persoane, cu respectarea legislației și a normelor în vigoare.

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close