POLITICĂ

Constantin Șovăială candidează pentru președinția PNL Sibiu: „Nu candidez împotriva cuiva, ci pentru ceva!”

 2 total views,  2 views today

Constantin Șovăială, deputat la al doilea mandat și președinte al Comisiei de apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților, și-a anunțat candidatura pentru președinția Organizației Județene a PNL Sibiu. Acesta a declarat că nu va candida împotriva cuiva ci penru un „PNL Sibiu întors între oameni și pentru oameni”.

„Îmi imaginez că este o surpriză pentru unii colegi, dar după părerea mea, adevărata surpriză pentru o filială precum cea sibiană era ca nimeni să nu contracandideze actualul președinte. Nu candidez împotriva cuiva, ci pentru ceva! Pentru un PNL Sibiu întors între oameni și pentru oameni (liberali sau nu), pentru un partid care să vadă realitățile și nu să și le inventeze, pentru un partid care face publicitate rezultatelor și nu confundă publicitatea cu rezultatele. Un coleg față de care am un respect deosebit spunea la alegerile locale de anul trecut că e convins că “se poate mai mult și mai bine”. Deși, probabil e adevărat și în cazul acesta, nu am să spun că se poate “mai mult și mai bine”, dar am să spun că se poate altfel! Se poate, spre exemplu, cu modestie și decență, cu bun simț, cu stimă față de oameni și cu frică de Dumnezeu. Cunosc foarte bine organizația PNL-Sibiu și știu cum putem avea rezultate mai bune pentru sibieni. Indiferent câte funcții publice am avut, am fost mereu la Sibiu și pentru Sibiu. Cred că împreună, putem muta proiectele din comunicate și postările de Facebook în realitate. Colegii mă cunosc și știu că sunt omul faptelor. Avem #detreabă!”, a scris Șovăială pe pagina de Facebook.

Acesta a mai explicat că va explica în detaliu decizia candidaturii sale colegilor săi.
„Voi explica tuturor colegilor dispuși să mă asculte, în detaliu, rațiunea candidaturii mele și le voi prezenta de-a lungul săptămânilor următoare ideile pe care le am. Sunt convins că o competiție corectă la vârful PNL Sibiu nu poate face decât bine filialei și chiar celor care își dispută președinția”, a mai spus Șovăială.
Alegerile interne din cadrul PNL Sibiu vor avea loc în 6 august.

În cursă va fi și Raluca Turcan, actualul președinte PNL Sibiu.

Etichete
Show More

Related Articles

2 Comments

  1. Asa te strecurai si in scoala militara, fix ca acuma. Ai ajuns in parlament, musti mana care te a hranit

  2. Sovaiala candidezi ca sa poti sa ceri mai multe beneficii pentru tine, cum ai facut mereu. Cerseai materiale de constructii de la unii si altii sa-ti faci ditamai vila, mergeai la petreceri deocheate pe la Medias unde te-au baietii pe filmari. Cu o pensie nesimtita de sute de mii de lei, cu un doctorat plagiat si un CV inexistent esti fix bun de pus presedinte de filiala de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close
Close