POLITICĂ

Constantin Șovăială, candidat pentru funcția de președinte al PNL Sibiu: „Nu sunt scorțos, nu pun accentul pe etichete!”

 4 total views,  2 views today

Constantin Șovăială, candidat pentru funcția de președinte al PNL Sibiu, alături de Raluca Turcan, a postat, joi seară, un mesaj pe pagina personală de Facebook, în care reamintește sibienilor de ce s-a înscris în această cursă.

„Oamenii care mă cunosc știu că apreciez umorul. Unii spun chiar că am umor, la fel cum se vor găsi alții care vor spune că fac mai multe glume decât ar trebui. Realitatea este că nu sunt scorțos, nu pun accentul pe etichete, haine de firmă, coafuri sau mărci de mașină! Și că atunci când spun un lucru legat de cariera mea și viitorul PNL Sibiu – vorbesc întotdeauna foarte serios. La mine vorba este faptă, iar fapta trebuie să fie una bună!”, a spus Șovăială.
Acesta a completat că s-a înscris în cursa pentru funcția de președinte al PNL Sibiu cu cele mai bune intenții. „Voi lupta și voi demonstra că la Sibiu se poate mai #BINE și mai #UNIȚI!”, a adăugat Șovăială.

Etichete
Show More

Related Articles

3 Comments

  1. Orban e un capitol inchis pentru PNL. Tot Ardealul merge cu Citu, cum vii tu acuma sa spui ca viitorul sunteti voi doi, Sovaiala si Orban??

  2. Tin minte acum ceva timp cand Sovaiala umbla cu clopu-n mana cersind materiale de constructii sa-si faca casa. Poate a uitat dar lumea il tine minte! Asa munca in intres propriu sa tot faci. In schimb de cand e in Parlament ce a facut pentru Sibiu si Sibieni? Prahovean oportunist.

  3. „La mine vorba este faptă, iar fapta trebuie să fie una bună!”, a spus Șovăială.

    > la cate vorbeste tu nea Costica peste tot pe unde mergi dupa vreo patru cinci pahare, te baga baietii pe camera cu fetite, asta e fapta ta buna de ti s-a dus renumele in tot Judetul. Ma mir ca te mai suporta cineva stiind ce fel de om esti. N-ai avut nici o treaba cu armata nici inainte de 89 nici dupa, functii politice si vorba goala. Omul faptelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close
Close