ANUNȚURI PUBLICE

Nicoleta, o tânără de 15 ani din Alma, a dispărut. Ați văzut-o?

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 15 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Tânăra este din Alma, iar dispariția ei a fost sesizată de mama acesteia.

“La data de 1 august a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 31 iulie a.c., în jurul orei 22,00, fiica sa minoră, Nicoleta Dumitru, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu, din satul Alma, comuna Alma, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, au spus polițiștii.

Nicoleta are o înălțime aproximativă de 1.60 metri, 64 de kilograme, ochi căprui, păr brunet de lungime medie și ten deschis.

În momentul plecării, minora purta un tricou negru, cu inscripție albă la nivelul pieptului, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru închis și șlapi de culoare roșie.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close