DIN JUDEȚINEDIT

Primul parc de rulote din județ ar putea fi amenajat la Ocna Sibiului. Primarul Claudiu Predescu: “Sperăm ca, într-un timp cât mai scurt, să semnăm contractul de finanțare!”

Județul Sibiu ar putea avea, în curând, primul parc de rulote, la doar aproximativ 15 kilometri distanță de orașul de pe Cibin. La Ocna Sibiului, în Parcul Gării, ar putea lua naștere prima astfel de inițiativă, proiectul fiind – potrivit autorităților locale – în curs de analiză la Compania Națională de Investiții.

“Avem în curs de analiză la Compania Națională de Investiții un frumos proiect de modernizare a două parcuri, Parcul Gării și Parcul Balnear, proiect aflat într-un stadiu avansat. În Parcul Gării va fi un parc de rulote, iar în cel Balnear un teatru de vară și un Arqa Park. Valoarea proiectelor este estimată la de 9,5 milioane de lei. Sperăm ca, într-un timp cât mai scurt, să semnăm contractul de finanțare”, a spus, pentru Sibiul Azi, Claudiu Predescu, primarul orașului Ocna Sibiului.
Potrivit acestuia, parcul de rulote va fi modern și le va oferi turiștilor o experiență inedită.
Fiecare rulotă va avea la dispoziție toate utilitățile.
“Fiecare loc de campare va avea un stand de unde turiștii se pot cupla la canalizare, apă, curent. De asemenea, fiecare rulotă va avea la dispoziție locul său pentru grătar, prevăzut cu o copertină”, a mai spus Predescu.
În plus, conform autorităților, vor fi grupuri sanitare moderne ce vor cuprinde și mașini de spălat.

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close