POLITICĂ

Orban, susținut de șase primari sibieni: “Cel mai probabil, mulți au fost la biserică!”

Ludovic Orban s-a aflat, astăzi, la Sibiu, pentru susținerea și dezbaterea moțiunii sale, “Partidul Național Liberal – Forța Dreptei”, la Congresul PNL din 25 septembrie. din cei 43 de primari PNL din județ, doar șase au fost prezenți, duminică, alături de Orban.

Întrebat despre acest lucru, Orban a precizat că, “după cum bine spunea un primar prezent, cel mai probabil mulți au fost la biserică. Sunt convins că, dacă au fost la biserică, Dumnezeu le va da gândul cel bun”.
Președintele Partidului Național Liberal a adăugat că, încă de la începutul campaniei, consideră că a avut prima șansă.
“Eu, practic, mi-am petrecut toată viața matură în PNL, sunt de peste 30 de ani, am fost alături de toți colegii mei din toată țara, de-a lungul bătăliilor electorale pe care le-am purtat. Din momentul în care am fost ales președinte, am condus PNL spre victorie și spre guvernare. Sunt un lider cunoscut și recunoscut și sunt convins că membrii PNL mă sprijină în marea lor majoritate și că același lucru îl vor face și delegații care vor fi prezenți la Congres. Eu sunt o certitudine, în timp ce contracandidatul meu este poate cel mult o speranță”, a spus Orban, în cadrul unor declarații de presă.
Evenimentul a avut loc la Biblioteca Județeană ASTRA din Sibiu, începând cu ora 10.

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close