POLITICĂ

Miniștrii USR PLUS au demisionat din Guvern

Miniștrii USR PLUS și-au depus, marți, demisiile din Guvern. Anunțul a fost făcut de vicepremierul Dan Barna.

“În această dimineață am făcut ceea ce am anunțat. Am înregistrat și depus demisiile, împreună cu miniștrii USR PLUS, la cabinetul premierului. Mergem mai departe”, a scris Barna pe pagina de Facebook.
USR PLUS avea în Guvern șase mandate. Dan Barna este vicepremier, Claudiu Năsui-ministrul Economiei, Cristian Ghinea -ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cătălina Drulă – ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Ioana Mihăilă – ministrul Sănătății și Ciprian Teleman – ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării.
“În lunile care s-au scurs de la alegeri, am făcut tot ce a ținut de noi ca acest guvern să țină direcția corectă. Am adus în vârful administrației publice oameni competenți, cu bună credință și cu o uriașă putere de muncă. Însă nu putem merge mai departe cu un premier care guvernează fără un minim respect pentru acordurile de coaliție. Nu se poate așa. Niciodată nu se va putea așa. Nu cu USR PLUS. Nu am vrut să ajungem aici. Toți miniștrii USR PLUS au vrut să fie lăsați să își facă treaba. Asta vrem și acum. Să livrăm reformele din programul de guvernare”, a explicat Barna în cursul zilei de ieri.

 

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close