ANUNȚURI PUBLICE

Dacă vrei să devii polițist, mai ai patru zile la dispoziție pentru a depune cererea de înscriere

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu continuă recrutarea și selecția candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea septembrie – octombrie 2021, învăţământ cu frecvenţă.

Cei care vor să devină polițiști pot opta pentru: Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” – Câmpina; Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” – Cluj-Napoca; Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră “Avram Iancu” -Oradea.

În cele trei unități de învătământ, numărul de locuri, defalcat pe specializări, este următorul: 1.592 pentru agenți de poliție și 225 pentru agenți de poliție de frontieră.

“Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educaţională prevăzută la unităţile de învățământ postliceal pentru cifrele de şcolarizare aprobate în anul şcolar 2021 – 2022 şi de domiciliul/reşedinţa înscrise în cartea de identitate a candidatului”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Cererea de înscriere se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, în calitate de unitate de recrutare : resurseumane@sb.politiaromana.ro,  în perioada2 – 14 septembrie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații depun documentele solicitate până la data de 22 septembrie 2021.

Proba de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 29 septembrie – 5 octombrie, indiferent de unitatea de învățământ pentru care candidatul a optat, în centrele zonale de selecție, respectiv: Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca – pentru candidații din județele: Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu la numărul de telefon 0269/208.311, precum și pe site-ul instituției noastre www.sb.politiaromana.ro , secțiunea Carieră, sub-secțiunea Admitere instituții învățământ sau pe site-ul  oficial al instituțiilor de învățământ postliceal din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, respectiv:

Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, arma Poliție – http://www.scoalapolitie.ro/

Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, arma Poliție – http://www.scoalapolcj.ro/

Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, arma Poliție de Frontieră –  http://www.avramiancu.ro/

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close