EDUCATIE

VIDEO| Carmen Iohannis, în prima zi de școală: “Le doresc tuturor un an școlar cu rezultate foarte bune și să nu ne încurce pandemia!”

Vacanța s-a terminat, iar astăzi clopoțelul a sunat pentru aproape 61.000 de elevi din județul Sibiu. Carmen Iohannis le-a transmis elevilor, în prima zi a noului an școlar, “toate cele bune și mult succes”, soția președintelui venind luni dimineață la Colegiul Național “Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă Limba Engleză și este diriginte la clasa a XII-a.

“Le doresc tuturor un an școlar cu rezultate foarte bune și să nu ne încurce pandemia, să scăpăm de ea! Toate cele bune, mult succes și bucurie în tot anul nou școlar”, a transmis Carmen Iohannis, în fața presei.

Întrebată dacă i-a fost dor de elevi, soția președintelui României a răspuns: “Da, tare!”.
Pentru a se evita aglomerația, la CNGL festivitatea de deschidere a anului școlar 2021-2022 s-a organizat astfel: pentru clasele a VI-a și a IX-a ceremonia a avut loc pe terenul de sport, sub îndrumarea conducerii și diriginților, iar pentru clasele VI-VIII și X-XII în sălile de clasă, sub îndrumarea diriginților.

 

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close