ACTUALITATESIBIU

VIDEO| De la Sibiu la Pitești faci două ore. Tot atât durează drumul din centrul orașului în Cartierul Arhitecților, la ore de vârf

În două ore, în condiții normale de trafic, se poate ajunge de la Sibiu la Pitești. Tot două ore le ia, dar în condiții de trafic infernal, și celor care vor să ajungă din centrul Sibiului în Cartierul Arhitecților, la ore de vârf.

Pe traseul Piața Unirii – Calea Dumbrăvii – Piața Aurel Vlaicu – Calea Cisnădiei, dar și pe sau Bulevardul Vasile Milea – strada Nicolae Iorga -Calea Cisnădiei – Cartierul Arhitecților, se circulă cu viteza melcului, astfel că un traseu care se parcurge în condiții normale în aproximativ 15 minute e străbătut în două ore, în intervalul 16 – 18.
Locuitorii din Cartierul Arhitecților dau vina pe lucrările ce se efectuează pe drumul județean ce leagă Sibiul de Cisnădie.
“Se circula greu și până acum, dar situația devine exasperantă! Nu există organizare și nici coordonare, ca să poată circula oamenii când vin de la serviciu. Am făcut două ore de pe Bulevardul Milea până acasă, în Cartierul Arhitecților. E bătaie de joc! Am impresia că nimănui nu îi mai pasă de ceea ce se întâmplă în orașul ăsta!”, ne-a spus Claudiu, care locuiește în Cartierul Arhitecților.

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close