CULTURĂEDUCATIE

Noul an universitar, deschis pe muzica “Rock The Symphony”

După ce a cutreierat țara în lung și lat, conceptul “Rock the Symphony” se întoarce acasă, la Sibiu. Astăzi, de la ora 14, proiectul va fi prezentat în Piața Mare, la evenimentul de deschidere a noului an universitar.

Studenții Universității “Lucian Blaga” și ai Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu își vor începe anul pe ritmuri “Rock The Symphony”.
Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu va susține un concert în cadrul ceremoniei, sub bagheta dirijorului Remus Grama.
“Muzicienii noștri readuc la Sibiu conceptul “Rock the Symphony”, un program muzical foarte apreciat, în ultimele săptămâni, de publicul din Piatra Neamț, Făgăraș și Alba Iulia”, spun reprezentanții Filarmonicii de Stat Sibiu.
Festivitatea de deschidere a noului an universitar la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, organizată împreună cu Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, se va desfășura în condiții de distanțare, cu obligativitatea purtării măștii de protecție.
Potrivit organizatorilor, aproximativ 500 de studenți, cadre didactice și invitați sunt așteptați să ia parte la ceremonie, în prezența reprezentanților conducerilor celor două universități și ai autorităților locale și județene.
Evenimentul va fi transmis în direct și pe site-ul www.ulbsibiu.ro.

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close