A evadat de patru ori din arestul la domiciliu pentru a pleca la furat

Un tânăr de 33 de ani din Coveș este cercetat penal după ce a evadat de patru ori din arestul la domiciliu pentru a merge la furat.

„La data de 2 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au reținut un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în satul Coveș, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evadare (4 acte materiale), respectiv furt calificat. În fapt, la data de 8 octombrie a.c., Judecătoria Agnita a dispus plasarea bărbatului sub măsura arestului la domiciliu pentru 60 de zile, acesta fiind cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, au explicat reprezentanții IPJ Sibiu.
Potrivit acestora, în repetate rânduri, cu ocazia controalelor efectuate de către polițiști, s-a constatat că bărbatul a încălcat măsura dispusă de instanță părăsind domiciliul.
Totodată, bărbatul este bănuit că, în noaptea de 19/20 octombrie, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință de pe raza localității unde domiciliază, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
„Ca urmare a administrării probatoriului, la data de 2 noiembrie a.c., polițiștii au luat măsura reținerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive”, mai arată IPJ Sibiu.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.