Biblioteca ASTRA îi scoate pe copii din sistemul online

Elevii sibieni din ciclul primar, care doresc să participe la activități recreative după încheierea programului de la școală, sunt așteptați la Biblioteca ASTRA, începând din 22 noiembrie, unde bibliotecarele de la Compartimentul pantru copii și tineret organizează ateliere educative și recreative de luni până miercuri între orele 14-15.30.

Lunea, copiii între șapte și zece ani sunt purtați în lumea poveștilor prin atelierele educative „Citim și povestim”, prin care își vor exersa abilitățile de citire și înțelegere a textelor literare. Apoi, marți, copiii între șase și zece ani vor fi îndrumați prin acțiunea „Meșterim și construim” în exersarea desenului, a decupării și plierii hârtiei și în alegerea culorilor și a materialelor pentru decorațiuni și miercurea copiii între 8 și 10 ani vor învăța despre istoria și tradițiile orașului Sibiu în „Sibiu, orașul copiilor”.

”Activitățile atelierelor se vor desfășura în fiecare săptămână, până la sfârșitul  lunii ianuarie 2022, în sediul central al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (Str. George Barițiu, Nr. 7, sediul nou), la Compartimentul pentru Copii și Tineret (etajul 1) sau în Foaier (parter), cu respectarea măsurilor recomandate de autorități în actualul context epidemiologic (participanții vor purta mască de protecție, iar la sosire vor fi însoțiți de un părinte care deține certificat verde valid). Înscrierea participanților la ateliere se realizează la sediul instituției, la Compartimentul pentru Copii și Tineret, în perioada 15 – 19 noiembrie 2021, în limita a 10 participanți/atelier. Participarea elevilor la atelierele Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu este gratuită, utilizând permisul de acces la bibliotecă, care poate fi realizat pe loc, la biroul de înscrieri (etajul 4). Informații suplimentare se pot obține la nr. tel. 0269 210 551, interior 108”, au transmis reprezentanții Bibliotecii ASTRA (Typers.net).

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments
 • mariapeana@gmail.com
  Felicit initiativa!!
  As dori sa participe și fiul meu, Șufană Cristian la activitățile dvs.
  Cu respect,
  Prof. Maria Peană

  • Bună ziua! Puteți apela numărul de telefon 0269 210 551. Personalul Bibliotecii Județene ASTRA vă va ajuta în acest sens. Andra Marinescu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.