Horațiu Mălăele vine la deschiderea Galeriei de Artă de la Hotelul Ramada

Horațiu Mălăele, unul dintre cei mai cunoscuți actori români, își face simțită prezența și în domeniul artei și este prezent la deschiderea Galeriei de Artă de la Hotelul Ramada, cu o expoziție.

El poposește pentru prima dată la Sibiu în calitate de artist plastic cu prilejul deschiderii noii galerii de artă Carabulea Gallery Transylvania ce va fi găzduită la parterul și etajul I al Hotelului Ramada din Sibiu, sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 18.

”Cunoscut publicului ca un regizor și actor de succes, Horațiu Mălăele uimește și prin creația sa plastică. Diferitele caricaturi, nuduri, compoziții, auto-caricaturi realizate în ulei, tehnică digitală, creion sau tuș dovedesc o multivalență artistică extraordinară.  Temele sale sunt luate din viața de zi cu zi, dragoste, prostie, ironie, toate aceste lucrări realizate printr-un tuș puternic pe un fond curat, alb, sunt oglindiri ale contemporaneității, a vieții și a lumii, cu bune și cu rele”, au transmis organizatorii.

Galeria va avea, pe lângă expozițiile temporare, și expoziție permanentă, cu lucrări de sculptură, pictură și grafică semnate de importanți artiștii români Florin Mitroi, Sorin Ilfoveanu, Vasile Kazar, Dumitru Radu, Maxim Dumitraș, Mircia Dumitrescu, Irina Pusztai, Peter Pusztai, Tiberiu Nicorescu, Ștefan Câlția, Teodor Hrib, Adrian Dumitrache, Nicolae Săftoiu, George Apostu,  Marcel Chirnoagă, Ilie Mitrea ș.a.

Noua Galerie de Artă din Sibiu va putea fi vizitată în mod gratuit la Hotelul Ramada din Sibiu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.