POVESTEA MEASIBIU

Sibianul Bogdan Brînzoi va reprezenta România la competiţia Mister Global, în Bangkok

 26 total views,  2 views today

Bogdan Nicolae Brînzoi, desemnat cel mai frumos bărbat din România în 2019, este născut la Sibiu. Este primul român care participă la două concursuri de Grand Slam de frumusețe și va reprezenta România la competiţia Mister Global, în Bangkok – Thailanda în februarie 2022, arată Agerpres.

A absolvit studiile universitare la Madrid, iar de câţiva ani s-a întors în România şi lucrează în prezent la Bucureşti, ca analist de vânzări, într-o companie multinaţională, dar şi ca model. A câştigat în 2019 concursul Mister România şi astfel s-a calificat la Mister Supranational, un concurs de frumuseţe masculină de Grand Slam care a avut loc în Polonia. El va trebui să demonstreze în cadrul concursului din februarie 2022, nu doar că are un trup de invidiat, dar şi o minte sclipitoare. Dorinţa lui Bogdan este să aducă primul titlu de Mister Global în România şi pentru aceasta se antrenează zilnic, ţine o dietă echilibrată şi urmează chiar şi cursuri de actorie.

„Mă bucur că sunt primul român care participă la două concursuri de Grand Slam de frumuseţe. (…) Este destul de provocator pentru mine, pentru că lucrez într-o companie multinaţională. Mă pregătesc la sală, dar urmez şi cursuri de teatru. Cunosc două limbi străine, spaniola şi engleza, şi este important pentru că la concurs o să fiu cu mai mulţi candidaţi de alte naţionalităţi şi trebuie să relaţionez cu ei, inclusiv pe reţelele de socializare, unde sunt monitorizat. Deci, practic, am intrat în atmosfera concursului din momentul în care am fost desemnat să particip”, a declarat, pentru Agerpres, Bogdan Nicolae Brînzoi.

„De mic mi-am dorit să reprezint țara la ceva important!”

Pentru tânărul care a lăsat Spania şi s-a întors în ţara natală, a reprezenta România la un concurs mondial este un vis împlinit. „De mic mi-am dorit să reprezint ţara la ceva important. Asta a fost dorinţa mea. Pe urmă, toate s-au aliniat în timp, lucrând în domeniul modeling-ului. Mie mi-a plăcut moda de mic, dar citesc foarte multe cărţi. Lectura îţi creează creativitate şi cred că este foarte important în viaţă să citeşti, chiar şi la genul acesta de concursuri. De exemplu, la concursul Mister Supranational din Polonia, au fost arhitecţi, medici, ingineri, intelectuali. Eu cred că toate pornesc de la educaţie”, afirmă Bogdan Nicolae Brînzoi, conform sursei citate.

Implicat în campanii umanitare, Bogdan va juca rolul lui Moş Crăciun pentru copiii bolnavi, proveniţi din familii sărace, internaţi într-un spital din Capitală, în cadrul unei acţiuni desfăşurate cu un ONG.

După părerea sa, bărbatul perfect înseamnă nu doar unul frumos, ci mai ales inteligent şi altruist. „Definiţia mea pentru ceea ce înseamnă bărbatul perfect este un mix din ce se caută la acest concurs, un ambasador al brandului şi aici concurenţii sunt integraţi în funcţie de personalitate, încredere, intelect, eleganţă, proces de gândire, aptitudine de prezentare şi un aspect fizic plăcut”, a mai spus Bogdan, citat de Agerpres.

Îndrăgostit de România, Bogdan a colaborat cu numeroşi creatori de modă şi a apărut în reviste renumite precum Schon! Magazine, Vogue, Cosmopolitan. În modă, designerul lui preferat este Tom Ford. În prezent, Bogdan se pregăteşte să facă faţă probelor de la Mister Global, care vor presupune nu doar prezentarea de modă, lenjerie intimă, dar şi probe sportive, chiar şi sport extrem. De fiecare dată când vine la Sibiu, Bogdan se antrenează în una dintre cele mai dotate săli de fitness şi bodybuilding, unde se pregătesc campioni din domeniu, după cum a mai povestit tânărul pentru Agerpres.

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close
Close