SPORT

BC CSU Sibiu joacă ultimul meci al anului, în prezența unui invitat special

BC CSU Sibiu, echipa locală de baschet, își invită fanii să fie alături de ei  azi, de la ora 18.45, la Sala Transilvania, în meciul pe care îl va disputa împotriva echipei CSO Voluntari.

Este meciul retur din Cupa României și galben-albaștrii au șansa de a-și lua revanșa în lupta pentru calificarea în Final Four-ul Cupei României.

Invitat special

De 50 de ani, 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮𝐥 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚̆ 𝐛𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭 𝐢𝐚𝐫 𝐬𝐞𝐳𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐚 𝐦𝐚𝐫𝐜𝐡𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐣𝐮𝐦𝐚̆𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐜𝐨𝐥 𝐝𝐞 𝐛𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭 𝐥𝐚 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮. Generații întregi de sibieni au cântat în tribunele sălii alături de cei care au marcat acești primi 50 de ani de baschet la Sibiu.

“Ne întoarcem în timp, la visul unui profesor sibian care a îndrăznit în 1971 să strângă o mână de pasionați ai sportului cu mingea la coș. 𝐅𝐥𝐚𝐯𝐢𝐮 𝐒𝐭𝐨𝐢𝐜𝐚 𝐯𝐚 𝐟i 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐢, 𝐥𝐚 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐜𝐢 𝐝𝐢𝐧𝐚𝐢𝐧𝐭𝐞𝐚 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐧𝐨𝐮, 𝐥𝐚 𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐢𝐥𝐯𝐚𝐧𝐢𝐚. 𝐈̂𝐢 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐌𝐢𝐫𝐜𝐞𝐚 𝐕𝐮𝐥𝐜, 𝐀𝐧𝐚𝐭𝐨𝐥𝐢𝐞 𝐏𝐨𝐝𝐯𝐚𝐫𝐜𝐮, 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐆𝐢𝐮𝐫𝐠𝐢𝐮, 𝐃𝐚𝐧 𝐁𝐫𝐢̂𝐧𝐝𝐚𝐬̦𝐮, 𝐀𝐮𝐫𝐞𝐥 𝐏𝐫𝐞𝐝𝐚, cinci 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐮 𝐛𝐚̆𝐭𝐮𝐭 𝐦𝐢𝐧𝐠𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐛𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚 𝐝𝐚𝐭𝐚̆, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮. Le datorăm atât de mult și trebuie să le mulțumim împreună pentru tot ce a urmat în baschetul de la Sibiu”, arată reprezentanții BC CSU Sibiu.

Biletele sunt disponibile pe https://bit.ly/33QHncn.

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close