DIN JUDEȚ

În cinci ani am putea circula pe autostradă între Boița și Cornetu

Secțiunea 2 a Autostrăzii Sibiu-Pitești, între Boița și Cornetu, are drum liber în execuție, ca urmare a desemnării căștigătorului licitației pentru proiectarea și execuția ei, ce va avea ca termen de finalizare cinci ani și șase luni.

„A fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 a autostrăzii Sibiu-Pitești, între Boița și Cornetu. Cu o lungime de 31,33 km, durata de proiectare și execuție a acesteia este de 5 ani și 6 luni. Contractul este finanțat din fonduri europene nerambursabile. Secțiunea 1 (Sibiu – Boița) de 13,17 km este  în faza de execuție. Termen de finalizare: 2023”, a spus ministtul Transporturilor, Sorin Grindeanu, citat de DIGI24.

Celelalte secțiuni ale autostrăzii sunt în faze de licitație și proiectare. Secțiunea 3 (Cornetu – Tigveni) este în fază de licitație, Secțiunea 4 (Tigveni – Curtea de Argeș) este în faza de proiectare cu termen de finalizare 2025 și Secțiunea 5 (Curtea de Argeș – Pitești) de este în faza de construcție cu termen de finalizare anul 2025.

 

 

 

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close