Sibienii beneficiază și anul acesta de 10% reducere la impozitul anual

 18 total views,  4 views today

Pentru mulți sibieni, începutul anului înseamnă plata taxelor și impozitelor datorate anului în curs. Pentru a nu se înghesui la ghișee, Primăria le reamintește sibienilor că au mai multe posibilități de achitare a acestora

În primul rând, oamenii au la dispoziție trei luni, până în 31 martie, să achite taxele și impozitele dacă vor să beneficieze de reducerea de 10% din impozitul anual. Ei se pot prezenta la ghișee, dar mai simplu pot achita online.

”Termenul de plată a taxelor și impozitelor pentru primul semestru al acestui an este 31 martie. Sibienii au la dispoziție mai multe instrumente electronice pentru a efectua plățile online, simplu, fără a se mai deplasa la ghișeu: platforma de e-administrație de pe site-ul Primăriei Sibiu: https://www.sibiu.ro/, plata XPRESS, de pe pagina principală a site-ului sibiu.ro. Această modalitate nu necesită crearea unui cont, utilizându-se codul de bare de pe decizia de impunere; portalul ghiseul.ro; plata prin virament bancar, care se poate face de pe aplicațiile mobile de Internet banking, în conturile Primăriei Sibiu afișate pe următorul link, diferite pentru fiecare tip de operațiune de plată: https://www.sibiu.ro/index.php/primaria/conturi_iban. Dacă totuși doriți să faceți plata la ghișeu, vă reamintim faptul că puteți plăti în mai multe locații: ghișeele Direcției Fiscale de pe strada Turismului, nr. 15 A și cele din sediile Primăriei Sibiu din Piața Mare și bulevardul Victoriei nr. 1-3; ghișeele oficiilor poștale din cartiere; cele peste 50 de stații de plată SelfPay din Sibiu; prin automatele de încasare aparținând BRD Société Générale”, arată reprezentanții Primăriei Sibiu.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.