George Simion a mers acasă la președintele Iohannis, de unde a plecat cu 500 de semnături

Campania „Jos Iohannis” continuă la Sibiu. Astăzi, copreședintele AUR, George Simion, s-a aflat în orașul lui Klaus Iohannis ca să strângă semnături pentru demiterea președintelui României. Alături de acesta, s-au aflat membri și simpatizanți AUR, precum și deputatul Sebastian Suciu și senatorul Gheorghe-Adrian Cătană. Împreună, au pornit de la cortul amplasat vizavi de Biserica de pe Mihai Viteazu până în Piața Mare, în drumul lor adunând semnături pentru campanie.

Astăzi, campania „Jos Iohannis” a avut loc în mai multe localități din județul Sibiu. Aceasta a început la ora 9 în Avrig și a continuat în Agnita, Dumbrăveni, Mediaș, Sibiu și Cisnădie.
La Sibiu, s-a bucurat și de prezența liderului AUR George Simion. Acesta a pornit, alături de membrii și simpatizanții Alianței, la pas, până în Piața Mare. A avut, însă, și două opriri, la două dintre casele președintelui Klaus Iohannis.
„Am ajuns la Sibiu, la una dintre cele șase case ale primului turist al țării, Klaus Iohannis, și de aici avem un apel pentru locatarul de la Cotroceni: nu mai trimiteți procurorii să interzică AUR, să ne scoată în afara legii. Oamenii sunt alături de noi și în Sibiu și în celelalte localități ale țării, așa că retrageți procurorii, retrageți frații Muraru. Pentru cele șase case pe care le-ai câștigat chipurile din meditații, o să plătești! Dar, până atunci, te dăm jos!”, a spus Simion, în fața casei de pe Someșului.
Grupul a scandat, apoi, „Jos Iohannis”, „Trăiască, trăiască, Ardealul, Moldova și Țara Românească!” și „Cinste lor, cinste lor, cinste lor, eroilor!”.
De aici, au pornit spre Piața Mare. Pe strada Nicolae Bălcescu, însă, participanții au mai făcut o oprire.
„Aceasta e casa de pe care a luat chirie 300.000 de euro, deși nu-i aparținea! Nu a dat niciodată banii înapoi! Omul ăsta ne conduce de șapte ani și vă întreb pe voi, români: Să-l mai lăsăm să ne mai conducă încă trei ani de acum înainte?”, a spus Simion.
Mulțimea a răspuns negativ. „Omul ăsta care a furat Sibiul fură și România și trebuie îndepărtat de la Palatul Cotroceni! Jos Iohannis!”, a completat liderul AUR.
Până în Piața Mare, membrii AUR au adunat semnături de la cei dornici să îl demită pe Klaus Iohannis din funcția de președinte al țării.

George Simion: „Lumea e deschisă, sunt mulțumit!”

În centrul Sibiului, au făcut o fotografie de grup și au promis că vor continua acțiunile și în următoarele luni.
„Lumea e deschisă, sunt mulțumit. Noi facem acest turneu prin toată țara. Ce am vrut să subliniez aici a fost mesajul din fața caselor lui Klaus Iohannis. Acest om care acum ocupă prima funcție în stat a luat 300.000 de euro necuvenit. Foloase necuvenite, pentru că nu trebuia să aibă acea casă. Instanța a decis!”, a spus George Simion.
Întrebat când vor încheia membrii AUR această campanie, Simion a răspuns: „Când convingem și ceilalți parlamentari să își pună semnătura! Am convins deja și câțiva de la PNL, am fost ieri la Făgăraș și un parlamentar curajos, Dumitru Flucuș, și-a pus semnătura. Trebuie să avem o treime din parlamentari care să fie convinși să inițieze procedura și jumătate din ei să voteze!”, a spus George Simion.

Peste 500 de semnături, într-o zi

Potrivit deputatului sibian AUR, Sebastian Suciu, astăzi s-au strâns peste 500 de semnături în cadrul campaniei „Jos Iohannis”.
„Am adunat peste 500 de semnături în Avrig, Dumbrăveni, Mediaș, Agnita, Sibiu și Cisnădie. Oamenii au fost foarte receptivi la problema demarată de noi, respectiv pentru demiterea lui Klaus Iohannis. O să fie o campanie care o să dureze până în martie! Am primit autorizație de la Primăria Sibiu de amplasare a cortului care momentan e pe Mihai Viteazu și care o să fie și în zona Gării și zona Pieței Cibin”, a spus Sebastian Suciu.
Potrivit acestuia, în fiecare zi, voluntarii vor fi prezenți la cortul campaniei pentru a aduna semnături și locațiile o să fie anunțate pe pagina oficială a AUR Sibiu.

2 Comments
  • Hm, nu am știut că vine, ar fi avut 501 de semnături.

  • De parca doar Iohannis are 6 case ….sa fii muncit domnule Simion ca aveai și tu..
    Ca nu a făcut sau nu face nimic președintele sunt de acord dar problema cu casele ma lasă indiferenta ca sunt destui alții care au de 5 ori mai multe case și au furat miliarde și sunt bine mersi…
    Nu au dat înapoi nimic și sunt în funcții..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.