DIN JUDEȚ

Cum scapi de taxa de salubrizare dacă ai un imobil nelocuit în Cisnădie

Primăria Cisnădie vine către cetățenii orașului cu precizări în ceea ce privește taxa de salubrizare, reamintind locuitorilor că pentru imobilele nelocuite nu se percepe taxa de salubrizare dacă se depune declarația la Primărie, până la sfârșitul lunii martie.

Pentru imobilele declarate nelocuite/nefuncționale nu se datorează taxă specială de salubrizare dacă se depune anual declarație la primărie, până la finele lunii martie. Aceasta trebuie să fie validată de Asociația de Proprietari sau se pot atașa facturi de utilități gaz, curent care să indice consum 0 în ultimele 3 luni anterioare depunerii declarației.
Potrivit autorităților locale, în cazul imobilelor nelocuite/nefuncționale pentru care nu s-a depus declarația anuală de salubrizare se stabilește din oficiu o obligație de plată a proprietarului, pentru fiecare imobil deținut, în cuantumul penalizator egal cu dublul valorii abonamentului pentru 2 persoane, respectiv 54 lei/lună x 12 luni = 1.296 lei.
Obligația de plată stabilită din oficiu va înceta la data de întâi a lunii următoare celei în care utilizatorul depune declarația de impunere, mai arată Primăria orașului Cisnădie.

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close