Tânăr din Iași, arestat preventiv după ce a furat din două magazine alimentare din Cisnădie

Un tânăr de 20 de ani din Iași este cercetat pentru comiterea a două furturi calificate, în Cisnădie. Acesta ar fi sustras mai multe produse din magazine alimentare, precum și bani din casa de marcat.

„La data de 4 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au reținut un bărbat în vârstă de 20 de ani, domiciliat în județul Iași, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (2 acte materiale). În fapt, tânărul este bănuit că, în noaptea de 18/19 februarie, ar fi forțat ușa de acces într-un magazin alimentar din orașul Cisnădie, de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare și țigări. De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că, la data de 1 martie, profitând de neatenția angajaților dintr-un magazin alimentar tot din orașul Cisnădie, ar fi sustras din casa de marcat suma de aproximativ 800 de lei”, a explicat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Potrivit acesteia, odată cu administrarea probatoriului în cauză, la data de 4 martie, polițiștii au luat măsura reținerii ieșeanului pentru 24 de ore, iar la data de 5 martie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a persoanei pentru 30 de zile.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.