Parchezi pe spațiul verde, Primăria te vede!

Timpul frumos a permis Primăriei Sibiu să înceapă lucrările de înfrumusețare a orașului ori de dezvoltare a spațiilor verzi, dar și sancționarea șoferilor care parchează în locuri nepermise.

De la începutul anului și până în present, s-au întocmit 137 de procese vrbale de contravenție în valoare totală de 14.650 lei pentru parcarea autoturismelor pe spațiile verzi.

”Investim constant în dezvoltarea spațiilor verzi din Sibiu, așa încât Poliția Locală va monitoriza îndeaproape șoferii care staționează în locuri nepermise. 137 de procese verbale de contravenție, în valoare totală de 14 650 lei au fost întocmite pentru acest tip de contravenție de la începutul anului, iar pentru 19 autovehicule s-a dispus și măsura complementară de ridicare. Reamintim faptul că Hotărârea de Consiliu Local nr. 210/2001, art. 7, lit. e ), interzice ”accesul, staționarea și circulația autovehiculelor pe trotuare și zone verzi, cu excepția locurilor semnalizate ca atare” și sancționează fapta prin amenzi cuprinse între 100-200 lei, cu măsura complementară de ridicare si plata despagubirilor, atunci când este cazul”, se arată în postarea de pe pagina de socializare a Primăriei Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.