Karatiștii vin la Sibiu

 90 total views,  6 views today

A practica un sport în aceste zile este nu numai o necesitate, ci și un mod de a petrece în mod plăcut câteva ore în compania unor oameni care împărtășesc aceleași idei cu noi. Mai ales în rândul copiilor, practicarea unui sport devine obligatorie.

Unul dintre sporturile care începe să aibă tot mai mulți susținători sunt artele marțiale. Sibiul va găzdui, în perioada 15-17 aprilie, evenimentul ”3rd FullContact Karate Camp”, o tabără – am putea spune – care îmbină ședințele de pregătire cu plăcerea și posibilitatea de a cunoaște Cetatea Sibiului.

”Dragi Shihani, Sensei si Karateka practicanți, avem plăcerea de a vă invita la evenimentul de Arte Marțiale „3rd FullContact Karate Camp”, un eveniment Seminar de FullContact Karate, având instructori dintre cei mai titrați Karateka români la nivel internațional. Artele Marțiale, în adevăratul lor sens, sunt un limbaj universal ce unește oameni, țări, stiluri/școli, cluburi și sportivi deopotrivă, care conlucrează împreună și în perfectă armonie, pentru evoluția pe cele patru planuri: fizic, mental, spiritual și emoțional. Instructorii principali ai taberei sunt Shihan Dai Nicu Dascălu, Sensei Cristian Bolduț, Sensei Ionel Stancu și Sensei Cătălin Mocanu.

Programul evenimentului va fi următorul:

Vineri, 15 aprilie, orele 15-19 cazarea, ora 20:00-22:00, ședința de pregătire 1.

Sâmbătă, 16 aprilie, orele 7-8 – mic dejun urmat între orele 09:30-11:30 cu ședinta de pregatire 2. Orele 12:15-13:30 – pranz, orele 16:30-18:00 – ședința de pregatire 3, orele 19:30-20:45, cina, orele 20:45-23:00 -socializarea între participanți.

Duminică, 17 aprilie, orele 7-8 – mic dejun, orele 9-11 – ședința de pregătire 4, iar la ora 12 fix predare camere!

Ședințele de pregătire vor fi structurate pe tehnici și pregătire specifice FullContact Kumite și sesiuni de sparring. Între antrenamente, pentru activități libere, participanții au la dispoziție Piața Mare și Piața Mică din Sibiu, precum și alte atracții turistice din orașul Sibiu. Echipamente / haine necesare sunt Do-Gi + centură, echipament de protectie – manuși/tibiere/cochilie (baieti)/protecție de sâni (fete), palmare/perne – cine are și poate aduce, un set de haine mai călduroase pentru eventuale temperaturi scăzute sau ploaie, mai multe tricouri și lenjerii de corp de schimb, pijama + papuci de interior . Contact și informații: Sensei Dan Tiuca, tel: +40 788 330 096. Costul taberei/persoană = 350 Ron/persoană (cazare 2 nopți + 4 mese incluse)”, au transmis organizatorii pe pagina de socializare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.