DIN JUDEȚ

Ce le urează Huja, de Paști, cisnădienilor

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, le-a transmis un mesaj cisnădienilor cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Acesta vorbește despre solidaritate, îngăduință, empatie și le urează cetățenilor sănătate și clipe frumoase alături de familie.
Redăm integral mesajul primarului Cisnădiei:
“Solidaritatea a fost cuvântul de ordine al ultimilor doi ani, când omenirea a trecut prin încercãri grele. Pandemia de coronavirus și acum rãzboiul din Ucraina au schimbat dramatic viețile multora, dar, cum în orice rãu existã și o sãmânțã de bine, putem spune cã am învãțat cu toții în aceastã perioadã lecția solidaritãții. Poate cã am reușit în vremuri de grea încercare sã ne apropiem mai mult unii de ceilalți, sã fim mai atenți la nevoile celor din jur. Ne aflãm înaintea unei Sãrbãtori încãrcate de o simbolisticã puternicã, pentru cã Învierea Domnului înseamnã credințã nemãrginitã și încredere absolutã în triumful binelui asupra rãului. Mai mult decât în alți ani, gândurile noastre trebuie sã se îndrepte cãtre cei aflați în suferințã, cãtre oamenii cãrora avem datoria moralã sã le întindem o mânã. Curãțenia noastrã sufleteascã înseamnã acum sã fim solidari, îngãduitori, empatici, într-un cuvânt, sã ne umplem de virtuțile umane ce fac viața mai bunã, mai frumoasã. Necazurile, greutãțile se spune cã uneori îi înrãiesc pe oameni, dar eu cred cã ele pot, în egalã mãsurã, sã scoatã din noi ceea ce avem mai bun, dorința de a-i ajuta pe semeni. Doresc sã vã transmit tuturor, în primul rând sãnãtate, sã aveți Sãrbãtori Pascale tihnite alãturi de cei dragi, pe care acum îi puteți îmbrãțișa fizic. Nu uitați sã îi ajutați pe cei aflați în suferințã, sã le aduceți alinare. Încrederea într-un viitor mai bun, în pacea de care avem atâta nevoie, sã vi se așeze în suflet și sã vã cãlãuzeascã în tot ceea ce faceți. Sãrbãtori Fericite!”.

Etichete
Show More

Related Articles

One Comment

  1. Promarul camatar ureaza locuitorilor la “cat mai multe taxe” si favorizatilor angajati in primarie la “cat mai mult stat si dovezi de incompetenta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close