Minoră de 14 ani din Prislop, dată dispărută. Ați văzut-o?

Politiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu fac verificări pentru identificarea unei minore de 14 ani din Prislop, care în noaptea de 25 spre 26 aprilie, a plecat voluntar de la domiciliu.

„La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 08:50, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din Prislop, cu privire la faptul că în noaptea de 25-26.04.2022, nepoata sa, IANCU ANA-NICULINA, în vârstă de 14 ani, pe care o are în plasament, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său din satul Prislop, într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit”, a transmis IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 1,55m, greutate 58kg, constituție corpolentă; ochi căprui; păr șaten, lungime lung, ten piele măsliniu.

La data plecării, minora purta o geacă de culoare roșie cu două dungi albe, blugi de culoare neagră, bluză de culoare verde și adidași de culoare albă.

Semne particulare: tatuaj la nivelul antebrațului cu inscripția ,,Ionuț”.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Bunica sa nu deține fotografii cu minora, astfel că nu au putut fi făcute publice imagini cu ea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.