Casa de Odihnă a Bisericii Evanghelice din Cisnădioara rămâne în continuare preferata refugiaților

De la izbucnirea războiului din Ucraina, în România au sosit refugiați care ori au tranzitat țara noastră, ori au ales să rămână aici. CJCCI Sibiu gestionează și oferă în continuare sprijin permanent persoanelor sosite în județul nostru.

Astfel, de la izbucnirea conflictului și până în present, autoritățile din orașul nostru au oferit sprijin la 1897 de persoane, dintre care 1134 adulți și 763 de copii.

Spațiile de cazare puse la dispoziția lor sunt ocupate astfel: la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu în prezent sunt ocupate 27 de locuri, din 80 disponibile. La Hotel Sport, în prezent sunt ocupate 5 din 40 disponibile. La Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Sibiu, este ocupat un loc, din 20 disponibile. Centrul de Agrement “Trecătoarea Cerbilor” Păltiniş nu are ocupat niciun loc, desi au pus la dispoziție 50 de locuri, față de Casa de Odihnă a Bisericii Evanghelice Cisnădioara care are ocupate toate locurile, adică 32 din 32, se arată în comunicatul de presă al CJCCI Sibiu.

Cei ce doresc să obțină informații despre locurile de cazare sau despre integrarea refugiaților pot apela numerele de telefon 0769-057.100 și 0269-211.212 sau pot intra pe adresa de e-mail cjcci@isusibiu.ro.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.