SIBIU

Refugiații din Ucraina preferă Cisnădioara. Nicio solicitare pentru Păltiniș

Dacă pentru mulți turiști din România, Păltinișul reprezintă o destinație mult râvnită, se pare că, în continuare, pentru refugiații din Ucraina stațiunea din apropierea Sibiului nu reprezintă o atracție.

Potrivit datelor actualizate, furnizate de Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la Centrul de Agrement “Trecătoarea Cerbilor” din Păltiniş nu este cazat niciun refugiat din Ucraina. Se pare că Cisnădioara este pe placul refugiaților din Ucraina, la Casa de Odihnă a Bisericii Evanghelice din localitate fiind ocupate toate cele 32 de locuri.

În celelalte spații de cazare puse la dispoziție de autoritățile sibiene, gradul de ocupare este următorul: Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu – în prezent numărul locurilor ocupate este
22 din 80 disponibile, la Hotel Sport sunt ocupate zece locuri din 40 disponibile, iar la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Sibiu sunt ocupate trei din 20 disponibile.

”De la începutul conflictului izbucnit în Ucraina și până în prezent, la nivelul județului Sibiu, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a înregistrat și a oferit sprijin umanitar unui număr de 1974 persoane dintre care 1184 adulți și 790 copii”, anunță reprezentanții CJCCI Sibiu.

 

 

 

 

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close