SPORT

FC Hermannstadt joacă în deplasare cu Universitatea Cluj

În penultima etapă (nr.9) din Play-Off-ul Ligii 2, A.F.C.Hermannstadt joacă împotriva celor de la Universitatea Cluj, în ultima deplasare din această fază a competiției. Meciul se va disputa marți, 10 mai, pe Stadionul ,,Cluj Arena” din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:30.

Confruntarea va fi un ,,derby” între locurile 2 și 3 în clasament, ambele echipe fiind angrenate în lupta pentru un loc care le-ar putea asigura promovarea directă în Liga 1. Sibienii sunt pe treapta a doua a clasamentului, singurii neînvinși din Play-Off, cu 4 victorii și 4 egaluri, acumulând 57 de puncte pe tot parcursul sezonului. De cealaltă parte, gazdele din Cluj sunt pe locul 3, cu același număr de puncte, dar cu o linie de 4 victorii, 3 rezultate de egalitate și o înfrângere. În tur, scorul a fost egal – 0-0. Pentru această confruntare, din lotul FCH sunt incerți fundașii Ralul Opruț și Florin Bejan, împreună cu mijlocașul Ciprian Biceanu, toți trei accidentați.

“Presiunea a existat de la început. Meciul acesta este cel mai important, fiindcă se joacă promovarea directă și probabil fotbaliștii simt o presiune mult mai mare ca până acum. Te faci fotbalist tocmai ca să poți juca astfel de meciuri, cu public numeros. Într-un astfel de meci uiți de tot, de probleme, de durere și dai totul pe teren. Atmosfera este apăsătoare și pentru jucătorii gazdă și pentru jucătorii oaspeți pe o astfel de arenă. Dacă este un meci de totul sau nimic, asta depinde rezultat. Reușind un rezultat pozitiv, promovarea directă se va juca în ultima etapă.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt

Pentru această partidă, toți cei interesați pot achiziționa bilete de pe site-ul bilete.ro – https://bit.ly/3FsUmzJ

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close