O femeie din Apoldu de Sus a plecat după lemne în pădure și nu s-a mai întors. Ați văzut-o?

O femeie de 44 de ani din Apoldu de Sus este căutată de polițiști și familie, după ce ar fi plecat în pădurea din apropierea casei și nu a mai revenit.

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 44 ani, care a plecat de acasă în dimineața acestei zile, fără a mai reveni.
„În după-masa zilei de 12 mai a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 7, fiica sa, Grozav Maria, în vârstă de 44 ani, a plecat de la domiciliul comun din satul Apoldu de Sus, cu intenția de a se deplasa în pădurea din apropiere pentru a strânge lemne uscate însă nu a mai revenit acasă”, a explicat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu,
Femeia are o înălțime aproximativă de 1.60 metri, greutate de 65 de kg, păr șaten și este tunsă scurt.
În momentul plecării, femeia purta o rochie albastră, de lungime medie (până în zona genunchilor), bluză neagră și pantofi sport.
Nu se cunosc eventuale semne particulare.
Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.