ACTUALITATE

Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu”

 2 total views,  2 views today

ESTE FILM Festival, ediția a VI-a,  aduce la Centrul Cultural ”Ion Besoiu” un film caritabil, inspirat din fapte reale, emoționant și plin de speranță.

Centrul Cultural ”Ion Besoiu” oferă publicului, în cadrul festivalului ESTE FILM Festival proiecția specială a filmului caritabil COPACUL DORINȚELOR: AMINTIRI DIN COPILĂRIE, duminică, 29 mai, de la ora 11, în sala mare.

”Este un film pentru întreaga familie, inspirat din fapte reale, emoționant și plin de speranță. Atinge un subiect sensibil, dar o face cu delicatețe și un strop de umor, purtând un mesaj care, credem noi, e important să ajungă la cât mai multă lume. Mara, o fetiță de 12 ani grav bolnavă, pornește într-o călătorie fantastică plină de năzuințe. Ea descoperă lângă un centru de îngrijiri paliative un copac care o poate transporta în povestea ei preferată: Amintiri din copilărie, de Ion Creangă. După proiecție va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri, în prezența co-scenaristului Mihai Mănescu și a Mayei Noelle Prediger, actrița principală și interpreta Marei”, au transmis organizatorii  Este Film Festival, pe pagina de facebook.

Preţul unui bilet este de 12 lei și se poate achiziționa online de pe EventBook (https://eventbook.ro/…/bilete-este-film-festival…) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

 

 

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close
Close