DIN JUDEȚ

”Cupa Satelor” din România, tranșată la Gura Râului. Micii fotbaliști din Șura Mare, pe locul II

 2 total views,  2 views today

Federația Română de Fotbal prin proiectele pe care le derulează, ”Cupa Satelor” și ”Transformă ulița în stadion” oferă șanse copiilor din mediul rural să își dezvolte pasiunea pentru fotbal.

Anul acesta, proiectele Federației Române de Fotbal ce îi cuprind pe copiii din mediul rural s-au desfășurat la poalele muntelui în județul nostru, pe Arena Cindrelul din Gura Râului.

”Un proiect excepțional al Federației Române de Fotbal care oferă șanse și copiilor din mediul rural este “Cupa Satelor” sau “Transformă ulița în stadion” care anul acesta s-a desfășurat la poalele muntelui – în județul Sibiu. Echipele de fotbal formate din jucători “Under 13” s-au confruntat pe terenul Arena Cindrelul Gura Râului. În urma confruntărilor, pe podium au urcat: pe locul 3, comuna Șanț din Bistrița-Năsăud, pe locul 2, comuna Șura Mare din județul Sibiu și pe locul 1, comuna Dumbrăvița din județul Timiș. Felicitări copiilor pe care abia aștept să-i văd jucând în Liga I!  Mulțumesc domnului Răzvan Burleanu, președintele FRF și domnului Gheorghe Călin, primarul comunei Gura Râului și gazda Cupei Satelor ediția 2022”, a transmis președinta CJ Sibiu, Daniela Câmpean, pe pagina sa de socializare.

Sursa foto: FB/ Daniela Cîmpean

 

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close
Close