DIN JUDEȚ

Meșterii din Gura Râului și-au dat întâlnire la Târgul de Primăvară

 2 total views,  2 views today

Căsuța Plimbăreață a organizat, la Gura Râului, în 21 mai, Târgul de Primăvară, ediția a II-a, care a îmbinat culoarea și gustul cu momentele Sărbătorii ”Constantin și Elena”.

Sâmbătă, 21 mai, a fost o zi de sărbătoare pentru gureni. Căsuța Plimbăreață a organizat ediția a II-a a Târgului de primăvară, la care au participat locuitorii comunei, cu mic cu mare.

”A fost o zi frumoasă. O zi de sărbătoare pentru semenii nostri care poartă numele de Constantin și Elena și o zi de târg prea faină, prea ca la țară. Se auzeau clopotele bisericii de lânga noi, era liniște și smerenie în timpul slujbei și apoi au început să vină vizitatorii și au apărut primele conversații, primele zâmbete, primele bucurii. Pe mese era culoare, gust, formă și mult suflet pus de artizanii noștri în fiecare lucrușor creat de mâinile lor. A fost o onoare să fiu în prezența lor în aceste ore. Și a fost o bucurie să îi privesc”, au declarat organizatorii pe pagina de facebook.

„Felicitări initiatorilor și, de asemenea, felicitări producătorilor care cu atâta migală au pregătit cele mai bune și frumoase produse cu care să-i întâmpine pe turiști și vizitatori! Vă așteptăm cu drag la Boca Del Rio!”, a spus Gheorghe Călin, primarul comunei Gura Râului.

Sursa foto: facebook Căsuța Plimbăreață

 

 

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close
Close