DIN JUDEȚ

Tabără pe Lotrioara pentru copiii cu o boală foarte rară

 2 total views,  2 views today

Valea Lotrioarei poate deveni în curând un loc care să-i primească cu drag pe copiii bolnavi de Epidermoliza Buloasa și care să le ofere un sprijin real, un loc de relaxare și socializare.

Între 27 mai, ora 13.00 și 29 mai,ora 19.00, pe Valea Lotrioarei va avea loc Sasha BIKE SHOP FESTIVAL, o acțiune destinată tuturor iubitorilor de motociclete și muzică rock și care are scop umanitar  ajutorarea copiilor bolnavi de Epidermoliza Buloasa, o boală incurabilă de care suferă 79 de copii din România, ce are din păcate sfârșit tragic, majoritatea lor neajungând la maturitate. Datorită sensibilității extreme ale pielii, afecțiunea este denumită și Boala Fluture.

”Datorită suferințelor zilnice ale acestor” Fluturași” (afecțiunea este denumită și Boală Fluture datorită sensibilității extreme ale pielii) încercăm să dilatăm timpul pentru ei, strângând fonduri pentru a putea beneficia de tratamentele extrem de scumpe care constau în creme și pansamente speciale de care au nevoie zilnic, toate coroborate cu o alimentație adecvată pentru că boala încet, încet afectează și părțile interne ale organismului.
Dorim să le construim aici pe Valea Lotrioarei un loc care să-i primească cu drag și care să le ofere un sprijin real, un loc de relaxare și socializare. O tabără cu căsuțe, cu toate facilitățile, locuri de joacă și distracție, sport și agrement de care să beneficieze în majoritatea timpului copiii afectați și familiile lor. În aceeași timp acest spațiu poate fi folosit pentru a găzdui toți iubitorii de motociclete, pentru activități distractive, relaxare și întruniri. Fondurile obținute în urma acestor activități vor finanța complet timpul petrecut de FLUTURAȘI în această tabără. Pe lângă suferința fizică zilnică și traumele psihice de care au parte acești copilași sunt părinții lor care sunt puși în situația de a asista neputincioși la suferințele copiilor lor și din acest motiv vă rugăm sa ne fiți alături pentru a le alina măcar în mică parte drama lor”, au transmis organizatorii pe pagina de facebook.

 Două standuri, unul de tatuaje și unul de barber shop, la Sasha BIKE SHOP FESTIVAL

 La inițiaiva celor de la Sasha Bike shop festival se alătură și două standuri, unul de tatuaje și unul de barber shop.

”La primul stand curioșii pot experimenta pe piele sintetică arta tatuajului, vă vom pune la dispoziție posibilitatea de a dona orice sumă de bani pentru a achiziționa stikere, odorizante și alte accesorii inscripționate cu marca “GEANNY TATTOO”, iar toți bănuții strânși vor fi pentru a ajuta la construirea spațiului pentru “FLUTURAȘI” și tratamentele acestora. În cadrul acestui eveniment vom avea la dispozitie și tatuaje temporare color sau black and gray. La al doilea  stand suntem  pregătiți pentru a tunde și bărbieri orice persoană dornică. Sperăm din suflet să vă vedem intr-un număr cât mai mare”, se arată în postarea de pe facebook a organizatorilor.

Biletele pot fi cumpărate de pe www.ambilet.ro/tc-events/sasha-bike-shop-festival-2022, iar pentru atelierul de tatuaje pe https://www.ambilet.ro/tc…/sasha-bike-shop-festival-2022/ — la Geanny Tattoo.

Sursa foto: facebook Primăria Boița

 

 

Etichete
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close
Close