Vești bune pentru cisnădieni! Strada Măgurii va fi modernizată. Primarul Gheorghe Huja: „Fac un apel la înțelegerea și răbdarea dumneavoastră!”

Cisnădienii au parte de încă o veste bună! Strada Măgurii din oraș va fi modernizată. Lucrările au început de mai bine de o săptămâna cu scopul de a-i schimba fața actuală într-una modernă, anunță autoritățile locale.

Potrivit primarului Gheorghe Huja, prin proiectul „Reabilitare, modernizare și iluminat public, strada Măgurii din orașul Cisnădie, județul Sibiu” se dorește îngroparea tuturor rețelelor aeriene și refacerea branșamentelor consumatorilor existenți de pe această stradă, prin cablaj metropolitan.
De asemenea, conform autorităților locale, pe strada Măgurii vor avea loc lucrări de apă-canal, prin Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în județele Sibiu și Brașov, proiect al Apă Canal Sibiu S.A.
„După finalizarea lucrărilor mai sus menționate, vom reabilita strada cu asfalt, modernizare care sperăm să fie finanțată prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”, deoarece strada Măgurii este inclusă în pachetul de străzi nr. 1 depus la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Dragi cetățeni, pe această cale doresc să fac un apel la înțelegerea și răbdarea dumneavoastră, deoarece după disconfort și deranj ne vom bucura de una dintre cele mai frumoase străzi din Cisnădie”, spune Huja, primarul orașului Cisnădie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.