Este sau nu Sibiul oraș verde? Aflăm miercuri

 10 total views,  4 views today

Sibiu-oraș verde va fi tema unui seminar susținut de Muzeul ”Brukenthal”, miercuri, 1 iunie. Cei care sunt interesați de această temă au prilejul să asculte, dar și să exprime păreri în cadrul întâlnirii găzduite de instituția sibiană.

Parlamentul European a propus, în 17 septembrie 2020, ca anul 2022 să fie dedicat orașelor ecologice. În acest fel, Muzeul ”Brukenthal” organizează în 1 iunie, începâd cu ora 11.00,  un seminar on-line în care se va vorbi despre orașele verzi, tema acestuia fiind ”Sibiu-oraș verde”.

”Pe 17 septembrie 2020, Parlamentul European a propus ca anul 2022 să fie „Anul european al orașelor ecologice”. Scopul este de a face mediile urbane mai verzi și de a crește gradul de conștientizare cu privire la beneficiile spațiilor verzi într-un mediu urban. Acestea includ nu numai beneficii pentru mediu, ci și beneficii legate de sănătate, cultură și educație. Muzeul de Istorie Naturală din Sibiu, departament al Muzeului Național Brukenthal, organizează în data de 1 iunie un seminar on-line cu tema SIBIU- ORAȘ VERDE, la care vor participa studenții Facultății de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului (ȘAIAPM), anul III, specializarea IPMA. Seminarul on-line va fi coordonat de către Dr. Ghizela Vonica (Muzeul de Istorie Naturală din Sibiu)”, au transmis reprezentanții Muzeului, pe pagina de facebook.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.