Se deschide sezonul de brunch-uri în natură: mâncare sănătoasă, drumeții și ateliere meșteșugărești. Unde și când putem merge

Județul Sibiu e ofertant în materie de locuri turistice, dar și atunci când vine vorba despre gastronomie.

Bucătăria locală, cu influențe săsești și ungurești este pentru mulți dintre cei ce vizitează Sibiul un motiv să revină aici. Consiliul Județean Sibiu, împreună cu Asociația „My Transilvania”, valorifică potențialul turistic al  zonei organizând o serie de brunch-uri în natură, prin proiectul ”Descoperă cultura rurală din suduul Transivaniei 2022”.

Ne așteaptă o vară cu gusturi de neuitat, pentru că pe tot parcursul sezonului estival cei ce doresc să descopere atât locurile fermecătoare din județul Sibiu, cât și bucatele specifice locului, au destule prilejuri pentru a face asta. Astfel, conform CJ Sibiu, în 11 iunie, se va organiza un brunch la Hosman, în 19 iunie la Mândra, în 26 iunie în localitatea Țapu, în 9 iulie la Râu Sadului, în 6 august la Hoghilag, în 13 august la Sibiel, în 3 septembrie în Sebeșu de Sus și în 17 septembrie la Biertan.

În plus, cei vor participa la brunch-uri se vor putea bucura de drumeții și ateliere meșteșugărești.

Proiectul este cofinanțat de CJ Sibiu, prin Agenda Culturală și Dezvoltarea Comunității.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.